nedjelja, 30. kolovoza 2015.

DESERT ZA 5 MINUTA : GRIZ NA ŠVEDSKI NAČIN

Griz na švedski način

Na moru sam od jedne gospođe čula kako to rade u Švedskoj, dopalo mi se pa sam i ne znajući baš neki strogi recept napravila po svom.Od istih sastojaka kako ga ja inače pravim samo drugačije poslužen..izvrsno!!!
Sastojci
     1,5 dcl mlijeka
     3 žlice pšeničnog griza
     1 žlica meda

 
       1 vrećica vanilin šećera
    Ostalo
      još malo mlijeka
      cimet
      šećer za posipanje
Priprema

    Mlijeko zakuhajte u manjoj posudi do vrenja i sipajte griz

 

      Kada je griz skuhan umiješajte med i vanilin šećer
    Žlicom vadite u zdjelicu okruglice griza(gust je) i prelijte sa malo mlijeka
    Pospite cimetom i šećerom i uživajte u svom doručku!!!
    Izvor:  www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar